info@dia-yazilim.com
0 (216) 414 84 62
F10 veya dia yazılım logosuna tıklayıp arama motoruna Kayıt yazdığımda Kağıt Yönetimi altında bulunan Kayıt tarihçe takibine çift tıklayarak ilgili Kayıt Tarihçe Ekranına gelmek mümkündür. Burada bulunduğum firma defaut olarak gelmektedir. Hangi firma üzerinde işlem yapmak istiyor isem ilgili firmadan giriş sağlamam gerekir. Daha sonrasında programın tüm adımlarında yapılan işlemler kayıt altında tutulur.
Kayıt türlerine geldiğimizde ise hangi kayıt türlerinin yapılan tüm adımlarında kayıt altında tutulduğumuzu öncelikle kayıt türlerinden seçeriz. Örneğin stok kartına geldiğimizde kayıt no’dan ...’ya tıklayarak ilgili listeme girerek bir stok kartını seçip burada hangi kullanıcı tarafından ne zaman silindiğini, ne zaman oluşturulduğunu ve hangi işlemin yapıldığını görebilmekteyiz. İlgili data ekranımızın sağ tarafında bulunmaktadır. Önceki ve sonraki adımları ile de yapılan satır değişimlerini görebiliriz. Sağ ekranımıza da detaylı bir şekilde görebilmekteyiz.
Kayıt türlerine baktığımıda burada anket türleri, anket fişleri, analiz fişleri, analiz çeşitleri, acenta modülü var ise kontrat, otel kartı, rezarvasyon kartı, satış durdurma kartı, banka işlemlerinde banka fişlerimiz, banka kartı, çek senet bordrosu, rota tanımları, rota ziyaretleri, amortismanlar, demirbaşlar, görev kartları, ithalat kartları, gönderi fişleri, kargo firma, muhasebe modülümüzde beyanname hesap kartı, mali tablo, masraf merkezi, muhasebe bağlantı kodları, muhasebe fişleri, otel modülümüzde folyo işlemleri kontrat, misafir kartları, misafir yorumları, notları, paket tanımı, rezarvasyon kartı, yazar kasa, personel modülümüzde personel kartı ve puantaj kartı, restoran modülümüzde garson listesi, menu başlıkları, salon listesi, sipariş listesi, ödenmez stok cari fatura işlemlerimizde banka ödeme planlarımız, cari hesap fişi, cari kart, fatura kartı, hizmet kartları, kampayalar, fasa fişi, kredi kartı fişi, malzeme fişi, malzeme özellikleri, sipariş, stok malzeme kartları, yemek çekleri, teklifler, ödeme planları, irsaliye, servis formları, dövizler, firmalar, kayıt numara şablonları, rehberler vb. gibi pek çok ekranımızda yapılan işlemlerimiz kayıt altında tutulmaktadır.
Cari kartlara geldiğimizde ise liste üzerinden bir kart seçip bu carimizin ne zaman oluşturulduğunu, kim tarafından ne işlemi yapıldığını görebilmekteyiz.
Stok malzeme kartına geldiğimizde Silinenleri görmek istiyorsak Silinenleri seçip tekrardan Listeye girdiğimizde burada silinmiş olan stok kartımızın kim tarafından ne zaman silindiğini görebilmekteyiz. Ayrıca tüm bu adımlara ilgili dia yazılım modüllerinden de ulaşılmaktadır. Ekrandan vazgeç diyerek çıkalım.
Stok kartlarımıza girelim. Stok kart üzerinen F2 Diğer tuşu ile Stok Tarihçesine bakarak ilgili stok kartımın tarihçesini görüntüleyebilirim.
Tüm adımları programın F12 tuşundan da ulaşmak mümkündür.